Descarca ebook-ul!

 

book-mockup modificatFoarte pe scurt ce contine ebook-ul

In aceasta carte vei gasi 21 de tehnici de persuasiune prin care sa iti poti creste putereata de convingere in fata oricarei persoane (copii,membrii familiei, prieteni, colegi, sefi, … ).

Ei vor incepe sa te asculte, sa-ti accepte mult mai usor, ideile si modul tau de gandire, vor incepe sa cumpere de la tine, sa te urmeze intr-un anumit proiect sau sa actioneze intr-o directie pe care o vrei tu.

La inceputul cartii vei gasi sectiunea “introducere”, pe care te sfatuiesc sa o citesti inainte sa treci la studierea tehnicilor.

Acel mesajul pe care o sa il gasesti acolo, este unul foarte important pentru scopul pe care il urmaresti cand aplici aceste tehnici. (te vei lamuri ce vreau sa spun dupa ce vei citi mesajul ).

La inceputul fiecarui capitol in care in care iti prezint fiecare tehnica, vei gasi ce anume vei avea TU de castigat  daca aplici acea tehnica sau cum iti va fi ea de folos.

La finalul cartii vei gasi concluziile mele si in plus, o alta tehnica,in afara de cele 21, care te va face sa pornesti cu dreptul, atunci cand vrei sa convingi pe cineva.

Aceasta ultima tehnica este cea mai importanta pentru ca , o data aplicata la inceput, te va ajuta din start sa iti indeplinesti deja 50% din ceea ce vrei sa obtii de la ceilalti.

Rugaminte

Te rog sa nu dai “share” si sa nu dai mai departe oricui acest ebook.

Informatille din ele trebuie folosite doar de acei  oameni care isi doresc sa isi creasca impactul asupra celorlalti, intr-un mod etic si integru. 

Apasa pe coperta si descarca ebook-ul! 

book-mockup modificat